fbpx

Bosuil softie

Printen
Lengte: ca. 25 cm, oeko-tex gecertificeerd
€ 16,50
Korting
Afmeting
28 cm
Materiaal
Oeko-Tex gecertificeerd
Leverbaar
5-7 werkdagen

Dit uiltje vliegt zo de armen van je kind je in! Met zijn grappige lange vleugels en grote ogen is het de leukste babyknuffel ooit! En sabbelen mag ook, want het uiltje is helemaal veilig!  Alle details zijn geborduurd, dus geen losse onderdelen.  

beeldmerk margrietOeko-tex gecertificeerd

Onze softies zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Oeko-Tex is een certificatie systeem dat wordt gebruikt in de textielindustrie en dat garandeert dat alle fasen van de productie (vezels, garen, stoffen en toebehoren) zijn getest op schadelijke stoffen. Alle materialen die in dit product zijn gebruikt, zijn goedgekeurd en gecertificeerd volgens de normen van Oeko-Tex en dus helemaal veilig!

beeldmerk margrietWasvoorschrift

Handwas, niet in de droger

beeldmerk margrietMerk: Nature Planet

Het Deense Nature Planet ontwikkelt hoogwaardige producten die altijd een dierenthema hebben. Het bedrijf is in 2005 opgericht met de ambitie om zoveel mogelijk duurzame producten te ontwikkelen die vernieuwend en trendsettend zijn. Steeds weer zoekt Nature Planet naar innovatieve manieren om duurzame producten te kunnen ontwerpen en maken. Nature Planet laat haar producten op diverse plaatsen in de wereld produceren om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere wereld waarbij lokale gemeenschappen ondersteund worden. Door haar productie uit te besteden kon Nature Planet, in samenwerking met de organisaties PLAN International en Save the Orangutan, 16 scholen bouwen in Nepal en Indonesië, Kamalari-slavinnen redden van armoede, helpen bij het behouden en herplanten van bosgebieden rondom de met uitsterven bedreigde orang-oetans en hebben ze ervoor gezorgd dat verweesde orang-oetans werden verzorgd en opnieuw in het wild uitgezet waar ze thuishoren.