fbpx

Slab licht grijs

Printen
100% katoen
€ 5,50
Korting
Materiaal
100% katoen
Leverbaar
3-5 werkdagen

Fijn slabbetje van 100% katoen en voorzien van een watervaste voering zodat je kindje droogblijft onder het slabbetje. Makkelijk vast te maken door middel van een drukknoopje. Dit slabbetje blijft mooi en houdt zijn vorm, ook als je het vaak wast. Formaat 21 x 17 cm

beeldmerk margrietOeko-tex gecertificeerd

Deze mutsjes zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Oeko-Tex is een certificatie systeem dat wordt gebruikt in de textielindustrie en dat garandeert dat alle fasen van de productie (vezels, garen, stoffen en toebehoren) zijn getest op schadelijke stoffen. Alle materialen die in dit product zijn gebruikt, zijn goedgekeurd en gecertificeerd volgens de normen van Oeko-Tex en dus helemaal veilig!

beeldmerk margrietWasvoorschrift

Wassen op 40 graden in de wasmachine, kan krimpen in de droger.

beeldmerk margrietMerk: Smallstuff

Smallstuff is een Deens merk die voor hun collecties alleen de beste materialen voor hun producten gebruiken. Materialen die een goede pasvorm bieden en tegelijkertijd zacht en comfortable zijn. De Smallstuff collectie bestaat uit heldere kleuren en zachte tinten. Smallstuff wil kinderen inspireren en ouders aanspreken met producten in natuurlijke en heerlijke kwaliteiten in delicate kleuren.