fbpx

beeldmerk margrietde liefste producten voor baby's, peuters en kleuters uit denemarken

Bij Sazzles houden we van zachtheid. Van warmte en van comfort voor de kleinsten. Van (h)eerlijke materialen die goed zijn voor mens en planeet, die van A tot Z kloppen. Waarbij jij een fantastisch product krijgt en waarbij iedereen die bij het productieproces betrokken is blij wordt. Onze collectie is met aandacht uitgezocht op basis van kwaliteit, herkomst, productieproces en welzijn voor mens, dier en planeet. Elk pakketje wordt met zorg ingepakt en verstuurd met liefs... van Sazzles!

 

beeldmerk margriet

De nachten worden weer kouder

 Dan kruip je het liefst is zo'n zachte pyjama met je favoriete dieren! Onze pyjama's zijn 100% oeko-tex gecertificeerd en blijven mooi, ook als je ze vaakt wast.

Deken Aapje

Printen
100% organisch katoen
€ 39,95
Korting
Afmeting
80x100 cm
Materiaal
100% organisch katoen
Leverbaar
1 week

Deze vrolijke deken is een echte must-have voor iedereen die van natuurlijke, hoogwaardige materialen houdt. De deken is gemaakt van gebreid, 100% organisch, katoen en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke dierenprints. Geschikt voor alle leeftijden, ook voor de allerkleinsten, van bedje tot speel- of kruipkleed of gewoon een fijne plaid op de bank.

Elke keer weer een nieuwe blog

Papablogs en een papa die overal ja op zegt

papablog

Als je denkt dat kinderblogs typisch iets voor vrouwen zijn, dan hebben we een verrassing voor je. Er zijn een heleboel papa's die schrijven en tips uit wisselen. Wij vinden ze superleuk om te lezen want papa's denken vaak net een beetje anders dan mama's en zijn daardoor juist extra inspirerend. Een van de leuste die we lazen was van een papa die geen nee meer wilde zeggen en besloot om op elk verzoek van zijn kids ja te zeggen.

Lees meer